26 Ιουλίου 2014






Δύο φοιτητές του Χάρβαρντ έχουν καταλήξει σε ένα νέο τρόπο για να ψήνουν ένα κέικ που προφανώς ποτέ δεν είχε γίνει μέχρι τώρα.
Λέγεται ‘σπρέι τούρτα’ και θα σας γλυτώσει σίγουρα πάρα πολύ χρόνο στην προετοιμασία αλλά και στο καθάρισμα της κουζίνας.


Ξεκίνησε ως μια εργασία για τον John McCallum και Brooke Nowakowski, και κατέληξε να είναι μια πολύ έξυπνη επενδυτική κίνηση που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια .

Το ‘σπρέι κέικ’ είναι ουσιαστικά ένα μίγμα σαν σαντιγί που όταν βγει από το δοχείο αρχίζει να φουσκώνει άμεσα, για να είναι έτοιμο για φούρνισμα.

Οι εμπνευστές λένε ότι είναι βιολογικό και έχει λιγότερα χημικά από τα παραδοσιακά έτοιμα γλυκά.

Η εργασία τους τελικά κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Χάρβαρντ Innovation Challenge.

Ελπίζουν πως η επόμενη στάση θα είναι στα ράφια των καταστημάτων, έχουν ήδη βρει έναν πωλητή, ενώ είναι στην αναζήτηση για έναν τοπικό κατασκευαστή.

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό τους βίντεο:

© all weird stories | Powered by: Blogger |