26 Ιουλίου 2014


Το 2004 ο Rex Rosenberg παραβρέθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση “Central Art Car Exhibit and Celebration” στην Ομάχα των ΗΠΑ, η οποία είναι μια έκθεση με θέμα την τέχνη πάνω σε παλιά αυτοκίνητα.
Ο Rex μαγεύτηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του art car. Έτσι δημιούργησε το "ChewBaru" που δεν είναι άλλο από ένα Subaru Legacy.
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι λίγο περίεργο - ίσως ακόμη και ανατριχιαστικό ή απλά φανταστικό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο σαν αυτό έξω στο δρόμο.
Το θέμα της τέχνης του θα μπορούσε να αναζητηθεί σε κάποιο οδοντιατρείο, αφού στο αμάξι υπάρχουν πλέων πάνω από 70 κιλά οδοντοστοιχίες, διάφοροι κενοί σωλήνες οδοντόπαστας, οδοντιατρικά εργαλεία, αλλά και κούκλες από βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκόλλητα.
Ο Rosenberg είπε πως υπολογίζεται ότι ίσως υπάρχουν περίπου 1.000 αυτοκίνητα τέχνης που κινούνται γύρω από τη χώρα, με όλα τα είδη των θεμάτων.
Το “ChewBaru” του έχει οδηγηθεί περίπου 90.000 μίλια σε 38 πολιτείες, και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 40 εκθέσεις τέχνης.
Και ναι, όπως αρμόζει σε όλα τα σύγχρονα κομμάτια της ποπ κουλτούρας και της τέχνης, το “ChewBaru” έχει τη δική του ιστοσελίδα.
Δείτε πως ήταν πριν το αυτοκίνητο…

© all weird stories | Powered by: Blogger |