27 Ιουλίου 2014


Νέο όπλο σκοτώνει μύγες με υψηλής ισχύος έκρηξη ΑΛΑΤΟΣ.

Το Bug-A-Salt είναι ένα air-powered όπλο που εκτοξεύει μια πρέζα κανονικό επιτραπέζιο αλάτι σε τέτοια υψηλή ταχύτητα ώστε να είναι θανατηφόρο σε κάθε είδους ανατριχιαστικά έντομα, συμπεριλαμβανομένων…μύγες, αράχνες, σκόρους, ακόμη και κατσαρίδες.

Αντίθετα από τις συμβατικές μυγοσκοτώστρες που αφήνουν λεκέδες στους τοίχους, οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι με την χράπα-χρούπα μυγοκαραμπίνα, το μόνο που χρειάζεται είναι… απλά να ξεφορτωθούμε το πτώμα.


Έχει ήδη αγοραστεί από σχεδόν 100.000 ανθρώπους στην Αμερική, και η συσκευή είναι πλέον διαθέσιμα στο διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην τιμή των περίπου £ 35.

Το πλαστικό όπλο χρησιμοποιεί συμπιεσμένο αέρα για να ωθήσει μια πρέζα αλάτι στο επιδιωκόμενο στόχο, και έχει αρκετό αλάτι για 50 πυροβολισμούς.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: ‘Αυτό είναι ένα εντελώς ασφαλής τρόπος για να ξεφορτωθούμε ένα ενοχλητικό έντομο’.

Επειδή χρησιμοποιεί συνηθισμένο επιτραπέζιο αλάτι, δεν θα μπορούσε ποτέ να τραυματίσει ούτε το δέρμα μωρού, αν και δεν συνιστούμε να σημαδεύετε ανθρώπους.

Όσο για την εμβέλεια του… οι κατασκευαστές λένε πως μπορείς με λίγο αξιοπρεπές σημάδι να βρεις στόχο ακόμα και στα τέσσερα μέτρα.© all weird stories | Powered by: Blogger |