22 Αυγούστου 2014

Μια γυναίκα ξόδεψε 15 χρόνια και 130.000 £ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε μια καρικατούρα

Η Krystina Butel, 30 ετών, άρχισε την ακραία μεταμόρφωση της μετά από μια καρικατούρα του εαυτού της που είχε σχεδιάσει ένας πλανόδιος καλλιτέχνης, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα, όταν ήταν 15 ετών.

“Όταν είδα την καρικατούρα για πρώτη φορά ζήλεψα” είπε. “Η γυναίκα στο καρτούν ήταν τόσο όμορφη και λαμπερή – ήταν όπως ακριβός ήθελα να είμαι!”

Και έτσι η Krystina από το Wakefield του Yorkshire, ξόδεψε μια περιουσία σε χειρουργικές επεμβάσεις, Botox, ημι-μόνιμο μακιγιάζ και φυσικά προσθετικές στήθους.

Εδώ την βλέπετε πριν λαλήσει…

Krystina Butel before the surgery

Το σχέδιο την ενέπνευσε ακόμα και να αναμορφώσει τις θηλές της σε δύο καρδιές με τη βοήθεια ενός τοπικού καλλιτέχνη τατουάζ (προειδοποίηση – περιεχόμενο ακατάλληλο για ενήλικους).

Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου όπου φτιάχνει τα μαλλιά της λέει πως η εμφάνισή της προκαλεί συχνά αρνητική προσοχή, με τους ανθρώπους να την δείχνουν και να γελούν μαζί της στο δρόμο.

Ωστόσο, η αρραβωνιαστικιά της David Scriven την υποστηρίζει 100%.
Αν και η Krystina αναγνωρίζει πως η αγάπη της για τις χειρουργικές επεμβάσεις είναι «εθισμός», δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει, ακόμη και τώρα που τα τεράστια στήθη της έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην πλάτη της.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |