1 Σεπτεμβρίου 2014

Οκτώ μπύρες που θα πρέπει να σταματήσετε να πίνετε άμεσα!

Εντάξει, κοιτάξτε, όλοι αγαπάμε την μπύρα. Μας αρέσει πολύ περισσότερο από ό, τι οι γυναίκες μας (μερικές φορές). Παρόλα αυτά στο ιντερνέτ κυκλοφορεί ένα άρθρο που διαβάζετε πάρα πολύ, με θέμα το πόσο κακό κάνουν στην υγεία τα πρόσθετα που βάζουν πολλές εταιρίες στον ζύθο τους.

Διαβάστε προσεκτικά, αραχτοί στον υπολογιστή σας, έχοντας δίπλα σας μια πολύ κρύα μπύρα.

1. Newcastle Brown Ale

1. Newcastle Brown Ale

Η μπύρα αυτή από το Νιουκάστλ περιέχει την χρωστική ουσία caramel class 3, που δίνει ένα πολύ ωραίο καραμελέ χρώμα στον ζύθο. Η ουσία αυτή όμως είναι καρκινογόνα, και μιας και το αλκοόλ θεωρείτε ότι αυξάνει και αυτό τις πιθανότητες για καρκίνο, η μπύρα αυτή είναι δυναμίτης.

2. Budweiser

2. Budweiser

Μια από τις πιο δημοφιλής μπύρες στην Αμερική. Περιέχει “genetically modified (GMO) corn and rice”, γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι και ρύζι. Μια μεταλλαγμένη απόλαυση δηλαδή…

3. Corona Extra

3. Corona Extra

Μια μπύρα που ‘παίζει’ πάρα πολύ στην χώρα μας, και είναι αρεστή κυρίως στο γυναικείο φύλο. Περιέχει “GMO Corn Syrup and Propylene Glycol”, μεταλλαγμένο σιρόπι καλαμποκιού και προπυλενογλυκόλη. Η προπυλενογλυκόλη είναι αμφιλεγόμενη, και λέγεται ότι μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβείς για την υγεία σας.

4. Miller Lite

4. Miller Lite

Μόνο ‘lite’ δεν την λες πια. Περιέχει και αυτή “GMO corn and corn syrup” μεταλλαγμένο καλαμπόκι.

5. Michelob Ultra

5. Michelob Ultra

Λιγότερο γνωστή και καλύτερα να μην την γνωρίσετε. Περιέχει γενετικά τροποποιημένη ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες, καρκινογόνες για τον άνθρωπο.

6. Guinness

6. Guinness

Είναι μια μπύρα πολύ γνωστή για την απαλή της γεύση. Είναι και η μπύρα που δεν θα ξανά βάλω ποτέ στο στόμα μου! Η μπύρα αυτή περιέχει ιχθυόκολλα, ένα συστατικό που προέρχεται από την κύστη ψαριών και σιρόπι τροποποιημένου καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης. Το σιρόπι αυτό έχει απαγορευτεί είδη σε πολλά άλλα ποτά ως άκρως επικίνδυνο για την υγεία.

7. Coors Light

7. Coors Light

Αυτή είναι μια πολύ διαδεδομένη μπύρα στα Αμερικάνικα κολέγια, μιας και είναι πολύ φτηνή. Περιέχει τροποποιημένο σιρόπι καλαμποκιού.

8. Pabst Blue Ribbon

8. Pabst Blue Ribbon

Άλλη μία με σιρόπι καλαμποκιού, και μεταλλαγμένο καλαμπόκι.

Έτσι σύμφωνα και με το άρθρο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με το θέμα μπύρας. Να βρείτε κάποια που την εμπιστεύεστε, και να μην αλλάζετε μάρκες κοιτάζοντας πια είναι πιο φθηνή σε προσφορά. Πάνω από όλα η υγεία βέβαια, όμως από την στιγμή που μπήκαν στην ζωή μας τα γενετικά τροποποιημένα και μεταλλαγμένα δημητριακά και όσπρια, οι κίνδυνοι είναι πολλοί μεγαλύτερη. Για σκεφτείτε το ψωμί που τρώμε για παράδειγμα.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |