13 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτός ο άντρας κατηγορείται πως σκότωσε, μαγείρεψε και τάισε την φίλη του με τον σκύλο της

Αυτό το απίστευτο περιστατικό έγινε στα τέλη Αυγούστου στην Καλιφόρνια, και φυσικά έχει αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη.

Η γυναίκα που πρόσφατα πήγε στην αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό και την ταραγμένη σχέση της με τον δράστη Ryan Watenpaugh, περιέγραψε πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, την κράτηση παρά την θέληση της στο διαμέρισμα τους κατά καιρούς, αλλά και αυτό το φρικιαστικό περιστατικό...

Στα τέλη Αυγούστου και ύστερα από έναν άγριο καυγά έφυγε για λίγες ώρες από το σπίτι. Όταν επέστρεψε, ο Watenpaugh και το σκυλάκι της, ένα Pomeranian, είχαν φύγει. Κατά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε, και ο Watenpaugh μαγείρεψε στη γυναίκα δείπνο.

Λίγες μέρες αργότερα της έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας την αν της άρεσε η γεύση του σκύλου της. Της έγραψε πως το γεύμα που της είχε μαγειρέψει περιείχε κομμάτια από το Pomeranian της, και ότι ο ίδιος το είχε σκοτώσει και το είχε μαγειρέψει.

Η τοπική αστυνομία αναφέρει πως ο δράστης συνέχισε να στέλνει μηνύματα στην γυναίκα για το τι θα κάνει με τα υπόλοιπα μέλη του σκύλου της. Το αποκορύφωμα αυτής της απίστευτης ιστορίας έγινε την εβδομάδα που πέρασε, όταν η κοπέλα βρήκε στα σκαλιά του σπιτιού της τα πόδια του άτυχου ζώου, μέσα σε μια χάρτινη σακούλα.

Ο Watenpaugh βρίσκετε στην φυλακή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, καταδίωξη και βασανισμό ζώου. Παραδέχεται ότι έστειλε την σακούλα με τα ποδαράκια του Pomeranian, όμως αρνείται ότι το σκότωσε και το μαγείρεψε.

Ότι και να πει κανείς είναι πραγματικά λίγο…

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |