24 Σεπτεμβρίου 2014

Έκανε τατουάζ στο βολβό του ματιού του

Ο William Watson, 58 ετών από τη Νέα Υόρκη, έχει υποστεί μια σπάνια διαδικασία για να κάνει ένα τατουάζ στο βολβό του ματιού του. Ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε όταν ήταν νέος, χτυπήθηκε στο πρόσωπο από μια μπάλα, η ίριδα του ματιού του ήταν τελείως λευκή. Ο σκοπός του παράξενου αυτού τατουάζ ήταν το μελάνι που εγχέεται στην ίριδα του ματιού του, να του δώσει το χρώμα που έλειπε.

Έκανε τατουάζ στο βολβό του ματιού του

Έτσι, ο εργαζόμενος στην Madison Square Garden αποφάσισε να υποβληθεί στη διαδικασία αυτήν, η οποία δεν βελτιώνει την κατάσταση του κατεστραμμένου του ματιού, όμως του δημιουργεί μια πιο φυσιολογική εμφάνιση.

Ο Δρ Emil Chynn της Park Ave SafeSight και ο tattoo artist CJ Pento συντάχθηκαν για να πραγματοποιήσουν το δύσκολο τατού στο μάτι του κύριου Watson.

Μετά το τατουάζ ο κύριος Watson είπε: “Ένιωσα σαν κάποιος να το έτριβε κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς τίποτα να πάει άσχημα. Ήταν ωραία.”

Μετά από μερικές εβδομάδες θεραπείας, οι βολβοί του φαίνονται σχεδόν ταυτόσημοι.

Έκανε τατουάζ στο βολβό του ματιού του

Και συνέχισε λέγοντας: “Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλύτερα φαίνομαι εξωτερικά και πόσο καλύτερα νιώθω μέσα μου. Ο Dr Chynn μου έδωσε έναν τρόπο ομαλότητας που δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε πριν από έξι μήνες. Νιώθω πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.”πηγή: http://metro.co.uk/

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |