29 Σεπτεμβρίου 2014

Jody Steel art

Ζει στην Βοστόνη, της Μασαχουσέτης και σπουδάζει στο κολέγιο Emerson. Όπως πολλοί φοιτητές, πολλές φορές κατά τη διάρκεια βαρετών διαλέξεων παίρνουν το μολύβι τους και αρχίζουν να σχεδιάζουν διάφορα στα κρυφά, έτσι και η Jody έγινε αντιληπτή να ζωγραφίζει μια μέρα από τον λέκτορα, που την πλησίασε για να της πει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως θα περίμενε κανείς. Ο λέκτορας έμεινε άφωνος και απόλυτα ενθουσιασμένος με το ταλέντο της κοπέλας σε σημείο να της προτείνει να ζωγραφίσει τα σκίτσα στο μυθιστόρημα που είχε γράψει και σκόπευε να εκδώσει.

Τα posts της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ανάρπαστα, και κυρίως στο facebook όπου πάνω από 11.000 άνθρωποι ακολουθούν τη σελίδα της για να δούνε τις νέες δημιουργίες της που είναι όλο και πιο εντυπωσιακές!

Δείτε μερικές από τις καταπληκτικές δουλειές της παρακάτω. Είναι όλα σχεδιασμένα με στυλό, κάποια όμως είναι τόσο ρεαλιστικά που μπορούμε να τα εκλάβουμε για τατουάζ.Μπορείτε και πρέπει να ακολουθήσετε την Jody Steel στο Facebook, στην ιστοσελίδα της, και στο YouTube!Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |