26 Σεπτεμβρίου 2014

Ιδιοκτήτης εστιατορίου έβαζε όπιο στα noodle που σέρβιρε, έτσι ώστε οι πελάτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, γνωστός μόνο ως Zhang, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έβαζε “παπαρούνα” στα τρόφιμα ύστερα από καταγγελία ενός από τους τακτικούς πελάτες του, που βρέθηκε θετικός για χρήση όπιο κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας νωρίτερα αυτό το μήνα και ενώ μόλις είχε φύγει από το εστιατόριο.

Ο Zhang είπε ότι είχε αγοράσει περίπου πέντε κιλά με μπουμπούκια παπαρούνας για 100 δολάρια τον Αύγουστο, τα οποία είχε κάνει σκόνη την οποία έριχνε στις συνταγές του για να έχουν όπως είπε, καλύτερη γεύση.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου έβαζε όπιο στα noodle που σέρβιρε, έτσι ώστε οι πελάτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

Παρά το γεγονός ότι η ποσότητα που έριχνε στα noodles δεν ήταν αρκετή για να προκαλέσει εθισμό, το μηχάνημα της αστυνομίας την εντόπισε και έτσι η προσπάθειες του εστιάτορα για “καλύτερη γεύση” μάλλον έπεσαν στο κενό και του προξένησαν μεγάλα προβλήματα με τον νόμο.

Η Κίνα έχει μια ιστορία για την προσθήκη σκόνης παπαρούνας στα πιάτα, αν και έχει απαγορευθεί με νόμο εδώ και πολλά χρόνια.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |