3 Οκτωβρίου 2014

Δείτε το πρώτο mega γιοτ με πλωτό γκαράζ

Το σούπερ αυτό γιοτ παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Μονακό στη Γαλλική Ριβιέρα, στην έκθεση σκαφών “Monaco Yacht Show” που έγινε εκεί. Το μοναδικό αυτό σκάφος διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες, και υπερσύγχρονα μηχανήματα, όμως αυτό που το κάνει μοναδικό είναι πως μέσα στο κύτος του σκάφους μπορεί να παρκάρει και στην συνέχεια να ανυψωθεί μέσα του, ένα μικρό σκάφος.

Η ανύψωση γίνετε με απλή φυσική. Μπαίνοντας το σκαφάκι μέσα, και κλίνοντας το στεγανό πίσω του, η στάθμη των νερών ανεβαίνει και η άνοση το ανεβάζει πάνω στο σαλόνι υποδοχής του γιοτ. Αυτό το πανέμορφο 60 μέτρων γιοτ σχεδιάστηκε από την ‘CRN’, μια ιταλική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Ferretti, και το όνομα του είναι J'ade ... (sexy).

Το J'ade μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα σε πολύ άνετα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων έξι κουκετών για το πλήρωμα με ένα εκτιμώμενο εύρος κρουαζιέρας που αγγίζει τα 4.000 συν μίλια. Αν το παντελόνι σας το αντέχει, και παίρνοντας και μια εικόνα από τις παρακάτω φωτογραφίες, αξίζει να κάνετε μια προσφορά… λέμε τώρα.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |