20 Νοεμβρίου 2014

Κρέμα + υγρό άζωτο = σούπερ κρύο παγωτό

Όταν πρόκειται για παγωτό, υπάρχουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα με τη χρήση υγρού αζώτου…

Πρώτον, είναι πιο γρήγορο. Δεύτερον, επειδή είναι πιο γρήγορο, δεν υπάρχει πιθανότητα να βρείτε αυτά τα ενοχλητικά κομματάκια πάγου μέσα στην κρέμα σας, που σχηματίζονται όταν το παγωτό παγώνει πάρα πολύ αργά.

Το παγωτό είναι σούπερ παγωμένο και ετοιμάζετε μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια σας. Τι άλλο μπορεί να θέλετε; Μα φυσικά να το δούμε και στην Ελλάδα.


πηγή βίντεο: http://www.nbcnews.com/

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |