9 Ιανουαρίου 2015

Μια γυναίκα άφηνε χιλιάδες κοριούς να την δαγκώνουν στο κρεβάτι για 5 χρόνια

Η Regine Gries από το Βανκούβερ, δαγκώνετε από περισσότερους από 1000 κοριούς την εβδομάδα, τα τελευταία πέντε χρόνια, και είναι κάτι που επέτρεψε να γίνετε.

Στην πραγματικότητα η κυρία Gries μαζί με τον σύζυγο της κύριο Gerhard, τους καλωσορίζει κιόλας στο σώμα της.

Το ζευγάρι εργάζεται στο πανεπιστήμιο ‘Simon Fraiser’, και είναι και οι δύο βιολόγοι. Όπως αναφέρει η ίδια, “η θυσία αίματος πλέων έχει ολοκληρωθεί, το πείραμα είχε απόλυτη επιτυχία και είναι πλέων σε θέση να αντιμετωπίσει αυτά τα αποκρουστικά αιμοβόρα παράσιτα”.

Μπορεί πλέων να αποδείξει πως οι κοριοί επικοινωνούν με την οσμή, και πως η ισταμίνη (Η ισταμίνη είναι αζωτούχος οργανική ένωση) απωθεί αποτελεσματικά τα ανατριχιαστικά πλάσματα. Ανακάλυψαν επίσης πέντε οσμές που προσελκύουν τους κοριούς και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να τους συγκεντρώσουμε σε παγίδες θανάτου.

Πλέων, μετά τις θυσίες της κυρίας Gries, μια εταιρία στην Βρετανική Κολούμπια του Βανκούβερ η Contech Enterprises, αναπτύσσει το πρώτο δόλωμα/παγίδα για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση αυτών των ζωυφίων, και αναμένετε το προϊόν αυτό να είναι εμπορικά διαθέσιμο το επόμενο έτος.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |