15 Απριλίου 2015

Έχει για κατοικίδιο μια τεράστια βδέλλα την οποία ταΐζει με το αίμα του

Είναι ένα πραγματικά πολύ ανατριχιαστικό βίντεο, που δείχνει μια βδέλλα να αυξάνει το λίπος της με το να ρουφάει το αίμα από το χέρι ενός ανθρώπου. Το συγκλονιστικότερο όμως είναι πως αυτός ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως η βδέλλα είναι το κατοικίδιο ζώο του, και αυτός κάθετε και το ταΐζει πρόθυμα.

Η ταυτότητα του ανθρώπου είναι άγνωστη, αλλά το βίντεο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί στην Ιαπωνία. Η βδέλλα στο βίντεο είναι τόσο πρησμένη, και τόσο μεγάλη όσο σχεδόν το χέρι του. Και αν κρίνουμε από τις δαγκωματιές στο μπράτσο του, ο αφοσιωμένος ιδιοκτήτης πρέπει να έχει αναλάβει την σίτιση του ζώου με το αίμα του για αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι βδέλλες μεγαλώνουν καθώς καταναλώνουν όλο και περισσότερο αίμα. Ορισμένα είδη μπορεί να φθάσουν μέχρι και 16 εκατοστά σε μήκος. Οι βδέλλες είναι παράσιτα και σίγουρα δεν είναι ιδανικά κατοικίδια ζώα.

Έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική για πολλούς αιώνες έως σήμερα, όμως αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας άνθρωπος υιοθετεί για κατοικίδιο του ένα τέτοιο ζώο.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |