4 Φεβρουαρίου 2016

Νορβηγίδα πιστεύει πως είναι γάτα εγκλωβισμένη σε ανθρώπινο σώμα
Η 20 ετών Nano από το Όσλο, ισχυρίζεται πως δεν είναι καθόλου άνθρωπος, αλλά μια γάτα που γεννήθηκε εγκλωβισμένη μέσα σε ανθρώπινο σώμα. Όπως λέει διαθέτει όλες τις αυξημένες αισθήσεις των αιλουροειδών όπως ανώτερη ακοή και όραση, ενώ έχει και όλα τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα όπως το μίσος για το νερό και την διάθεση να κυνηγάει ποντίκια στο σκοτάδι, ενώ είναι αυτονόητο για όλους μας φαντάζομαι πως μπορεί να επικοινωνεί με άλλες γάτες με νιαουρίσματα.


Η ιστορία της αποκαλύφθηκε στο Νορβηγικό κανάλι NRK P3 που εκπέμπει μόνο στο You Tube. Σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι η Nano μιλάει για την κατάσταση της φορώντας αυτιά και ουρά γάτας, νιαουρίζει , ενώ τρομάζει κάθε που στο διάβα της θα βρεθεί κάποιος σκύλος.


Από μικρή ένιωθε παράξενα με το σώμα της όμως συνειδητοποίησε ότι ήταν μια γάτα όταν έγινε 16 ετών, και μετά από αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγους.

Είναι δύσκολο να πει κανείς αν η Nano πραγματικά πιστεύει όλα αυτά που λέει και κάνει, ή απλός βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τραβήξει δημοσιότητα πάνω της. Κατά την γνώμη μου πάντως για να κυκλοφορεί ελεύθερη μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

© all weird stories | Powered by: Blogger |