13 Μαΐου 2016

Η 30χρονη έγκυος που έτρωγε… το σπίτι της
Η διαταραχή και η παράξενη επιθυμία της για τούβλα και άμμο

Η νεαρή Jenny Mason από το Λίβερπουλ ανέπτυξε μια παράξενη συνήθεια κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της στο γιο της και είχε μια λαχτάρα να μασουλάει τούβλα κι άλλα οικοδομικά υλικά.

Για να ικανοποιήσει την επιθυμία της έξυνε τους τοίχους του σπιτιού που έμενε και έτρωγε κομμάτια από αυτόν. Η νεαρή γυναίκα έκρυβε την παράξενη επιθυμία της από τον 31χρονο σύντροφό της Stephen Connor. Όμως αναγκάστηκε να του το ομολογήσει όταν εκείνος παρατήρησε τις ζημιές στο σπίτι τους και είπε ότι θα καλέσει για να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη. Εννιά ολόκληρα τούβλα είχαν έρθει στην επιφάνεια και χρειάζονταν γέμισμα με κονίαμα. αλλά ποτέ δεν το είπαν στον ιδιοκτήτη που τους νοίκιαζε το σπίτι. «Χρησιμοποιούσα ένα μαχαίρι ή εργαλεία για να χαράξω τα κομμάτια στο εξωτερικό του σπιτιού και να ικανοποιήσω τον πόθο μου. Ένιωθα ανακούφιση για μια-δυο μέρες. αλλά στη συνέχεια είχα την ανάγκη να φάω τούβλα, κονιάματα, άμμο ή ακόμη και χώμα». αναφέρει η ίδια.


Ακριβώς όπως με τα τούβλα, η Jenny παρουσίαζε επίσης την ίδια επιθυμία για άμμο και χώμα. Προσποιούνταν ότι ήθελε να πάει το σκύλο βόλτα. αλλά ο πραγματικός της στόχος ήταν να βρει άμμο... να καταβροχθίσει! Αγόραζε επίσης χώμα από φυτώρια, καθώς θεωρούσε ότι ήταν πιο καθαρό και έλεγε στο σύντροφό της ότι της αρέσει η κηπουρική. Το 2012, όταν η 30χρονη ήταν 6 μηνών έγκυος, διαγνώστηκε με Pica, μια διαταραχή που κάνει τα άτομα να έχουν επιθυμία για μη εδώδιμα είδη και όπως λέει ανακουφίστηκε καθώς κατάλαβε ότι δεν ήταν απλώς τρελή. Δεν είχε ξανακούσει ποτέ γι’ αυτή τη διαταραχή και γι’ αυτό το έκρυβε από το σύντροφό της για μήνες.


Η επιθυμία αυτή, γεννήθηκε όταν ήταν 3 μηνών έγκυος στο γιο της καθώς παρακολουθούσε ένα πρόγραμμα με κατασκευές. Τα πλάνα από τούβλα -όπως λέει χαρακτηριστικά- πυροδότησαν την επιθυμία της να τα φάει και έτσι ξεκίνησε από το ίδιο της το σπίτι όπου έβρισκε πιο γρήγορα και εύκολα τα υλικά. Άρχισε γδέρνοντας τον τοίχο με ένα μαχαίρι και έβρισκε ευκαιρίες ακόμη και τη νύχτα να ξεγλιστρήσει και να φάει. Της άρεσε ακόμη και να δαγκώνει το τούβλο στο στόμα της κάποιες φορές, παραδέχεται. Όταν διαγνώστηκε με Pica το ανακοίνωσε και στους φίλους της για να μπορεί να τρώει και μπροστά τους αυτά που ήθελε, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης άρχισε να παρουσιάζει διάφορα συμπτώματα από αυτά που κατανάλωνε. Άρχισε να ανησυχεί για το μωρό της, οπότε ό,τι μασούσε, στη συνέχεια το έφτυνε. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, εντελώς ξαφνικά, ένα πρωί ξύπνησε και της είχε φύγει η επιθυμία όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, αλλά και σήμερα γνωστοί και φίλοι το συζητούν ακόμη.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |