16 Μαΐου 2016

Απίστευτο: Διψασμένος για αίμα ο καρχαρίας δεν άφησε το θύμα του ούτε στην στεριά
Ο μικρός καρχαρίας δεν άφηνε το χέρι της νοσοκόμας και χρειάστηκε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να την απελευθερώσουν

Το απίστευτο περιστατικό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, έγινε στην Φλόριδα όταν μία νεαρή νοσοκόμα 23 χρονών, η οποία κολυμπούσε στα ανοιχτά, δέχθηκε ένα ισχυρό δάγκωμα στο δεξί της χέρι. Μόλις είδε τι ακριβώς είχε συμβεί κάλεσε τους φίλους της σε βοήθεια, και μετά από προσπάθειες κατάφεραν να την βγάλουν στην στεριά.

Το πρωτοφανές όμως είναι ότι ο μικρός καρχαρίας, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι στην παραλία, δεν έλεγε να βγάλει τα δόντια του από το χέρι της γυναίκας. Και παρά το γεγονός ότι είχε φθάσει και πολύ κοντά στον θάνατο και ανέπνεε με δυσκολία, και πάλι δεν άφηνε τα δόντια του από το χέρι της κοπέλας.


Χρειάστηκε να παρθούν γρήγορες αποφάσεις, καθώς η 23χρονη έχανε αρκετό αίμα, έτσι ώστε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και μετά από χειρουργική επέμβαση (και τελικά τον θάνατο του καρχαρία) κατάφεραν να τον απαγκιστρώσουν από το χέρι της χωρίς να της προκαλέσουν κάποια καταστροφή.


Ο συγκεκριμένος τύπος καρχαρία μπορεί να ξεπεράσει και τα 4 μέτρα, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση η νοσοκόμα ήταν τυχερή, καθώς βρέθηκε μπροστά σε ένα μάλλον μικρό ακόμα εκπρόσωπο του είδους. Η αποφασιστικότητά του πάντως να κρατήσει το θήραμα ακόμα και όταν βρισκόταν σε ημιθανή κατάσταση είναι ενδεικτική της μανίας του αλλά και της δύναμης που έχει αυτό το είδος καρχαρία.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |