27 Οκτωβρίου 2016

Το σπίτι του τρόμου στο Χέξτερ
Ξεκίνησε η δίκη εναντίον του ζεύγους στο Χέξτερ που επί χρόνια διέπραττε φρικτά εγκλήματα εναντίον γυναικών που προσέλκυε. Τουλάχιστον δυο από αυτές τις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους. Η αστυνομία αναζητά πάνω από 30.

Η Ανγκέλικα Β. κρύβει το πρόσωπο της πίσω από έναν κόκκινο φάκελο όταν προσέρχεται στην αίθουσα του δικαστηρίου που θα διεξαχθεί η δίκη εναντίον της και εναντίον του πρώην συζύγου της. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως και σοβαρές σωματικές βλάβες. Για χρόνια ολόκληρα προσέλκυαν γυναίκες μέσω μικρών αγγελιών και τις βασάνιζαν.

Φρικτά βασανιστήρια που εκτείνονταν από κλωτσιές στο πρόσωπο μέχρι να περιχύνουν τα θύματά τους με καυτό νερό και τσάι, να ξεριζώνουν τούφες ολόκληρες από τα μαλλιά τους και να τις κρατούν δεμένες. Σε ένα από τα θύματα που αντιμετώπιζε προβλήματα διαβήτη έδιναν επιβαρυντικές για την υγεία της τροφές,με στόχο να επιδεινώσουν την κατάστασή της.

Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να πει ακόμα πόσες ακριβώς γυναίκες έπεσαν θύματα μέσω των μικρών αγγελιών. Μπορεί να είναι και περισσότερες από 30.Ειδική επιτροπή που αποτελείται από 40 αστυνομικούς ψάχνει πυρετωδώς.

Ένα από τα θύματα στο φούρνο

Σήμερα το ζευγάρι ρίχνει τις ευθύνες εκατέρωθεν. Ήταν μαζί 17 ολόκληρα χρόνια. Ο 46χρονος Βίλφριντ Β. δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο. Είχε καταδικαστεί και για βασανισμό της πρώτης γυναίκας του. Η Ανγκέλικα Β. τον γνώρισε το 1999 και τον ερωτεύθηκε παράφορα. Η ίδια είχε σπουδάσει κηπουρική, στο σχολείο ήταν στο περιθώριο και οι συμμαθητές της την κορόιδευαν λέγοντας της πως είναι χοντρή και άσχημη. Δεν ήθελε να χάσει τον Βίλφριντ και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατάει «ήρεμο». Σύμφωνα με τον συνήγορο της και η ίδια είναι θύμα του. Τουλάχιστον 250 φορές εκείνος την έπιασε από το λαιμό ενώ τουλάχιστον 50 φορές την ζεμάτισε. Η λύση βρέθηκε όταν αποφάσισαν να συνεβρίσκονται και με άλλες γυναίκες τις οποίες δελέαζαν μέσα από μικρές αγγελίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιθετικότητα του Βίλφριντ Β. στρεφόταν σε εκείνες. Η Ανγκέλικα Β. δεν ήταν όμως μόνο θύμα αλλά και συνεργός του και κάποιες φορές πολύ χειρότερη από το σύζυγό της.

Κρατούσαν μια από τις γυναίκες δεμένη σε μια μπανιέρα για ολόκληρες εβδομάδες. Όταν προσπάθησε να φύγει γλίστρησε, χτύπησε το κεφάλι της στην αυλή και πέθανε.Στην αρχή έκρυψαν το πτώμα της στον καταψύκτη. Αργότερα τεμαχίστηκε και ψήθηκε στο φούρνο. Υπολείμματα οστών και δοντιών διαλύθηκαν με ένα σφυρί.

Ειδικοί ψυχίατροι εξετάζουν το ζευγάρι με στόχο να κριθεί εάν είναι ικανοί προς καταλογισμό. Χθες στο δικαστήριο του Πάντερμπορν τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες. Απειλούνται με ισόβια κάθειρξη. Και οι δυο παρέμειναν ψύχραιμοι ακούγοντας τις κατηγορίες,ενώ ο συνήγορος της Ανγκέλικα Β. δήλωσε πως η πελάτισσά του θα καταθέσει αργότερα.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |