17 Φεβρουαρίου 2017

Ένας Ιρανός χειρουργός είναι ο «γητευτής του αιδοίου»

Ο καθηγητής Αμίρ Μαρασί σε λιγότερο από δύο ώρες προσφέρει στις γυναίκες τον τέλειο κόλπο που για πολλούς είναι ροζ, παχουλός και χωρίς τρίχες...

Πώς είναι ο τέλειος γυναικείος κόλπος; Ο Ιρανός χειρουργός, καθηγητής Αμίρ Μαρασί μπορεί να μικρύνει τα «χείλη» τα αιδοίου, να κάνει πιο ευαίσθητο το σημείο «G«, ακόμη και να σφίξει τις «χορδές» στην κλειτορίδα.

Για πολλούς, ο τέλειος γυναικείος κόλπος είναι ροζ, παχουλός και άτριχος... Κι επειδή πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με αυτό που έχουν ή απλά θέλουν να κάνουν «λίφτινγκ» στα γεννητικά τους όργανα, οι πλαστικοί χειρουργοί αναλαμβάνουν δράση.

Ο τέλειος γυναικείος κόλπος δημιουργήθηκε σε ένα χειρουργικό τραπέζι, κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής χειρουργικής από τον Ιρανό χειρουργό, καθηγητή Αμίρ Μαρασί. Ο γενειοφόρος Ιρανός χειρουργός έφτιαξε από σιλικόνη έναν τέλειο γυναικείο κόλπο και στη συνέχεια προχώρησε στην... πράξη. Μέχρι τώρα, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 400 χειρουργικές επεμβάσεις στα απόκρυφα μέρη των γυναικών, στο ιατρείο του στο Μπρούκλιν.


«Στόχος της επέμβασης είναι να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, να της εξασφαλίσουμε καλύτερο σεξ με περισσότερους οργασμούς από ό, τι έχει ονειρευτεί», όπως ο ίδιος εξηγεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το παρατσούκλι του Ιρανού χειρουργού είναι «VW», από τα αρχικά των λέξεων «Vagina Whisperer» («Ο γητευτής του αιδοίου»). Στο χειρουργικό τραπέζι του Μαρασί έχουν καθίσει επώνυμες γυναίκες οι οποίες σε λιγότερες από δύο ώρες αποκτούν τον... τέλειο κόλπο.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |