26 Φεβρουαρίου 2017

Μπασκετμπολίστας πέρασε κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του με ντρίμπλα

Μυθική κίνηση από τον Nate Robinson στη D-League, με τον έμπειρο guard να περνάει Ο ΙΔΙΟΣ κάτω από τα πόδια του πανύψηλου Tavares με ντρίμπλα!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να "σπάσει" ένας παίκτης το double-team. Ντριπλάροντας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, πηγαίνοντας γύρω από έναν παίκτη, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια ενός παίκτη, πασάροντας. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν έχουμε ξαναδει: Να περνάει ο ίδιος ο παίκτης ντριπλάροντας ανάμεσα από τα πόδια του αντιπάλου του! Ε, ο ύψους 1.75 μέτρων Nate Robinson φρόντισε να μας δείξει ότι γίνεται αυτό!

Στον αγώνα των Delaware 87ers (όπου και αγωνίζεται) με τους Raptors 905, ο τρις φορές νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων είδε τον ύψους 2.21 μέτρων Edy Tavares να έρχεται να του κάνει double-team. Τι έκανε λοιπόν; Αποφάσισε να περάσει κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του και να εφορμήσει προς το καλάθι!

Και ιδού η απόδειξη:


Ναι, το είδαμε αλήθεια αυτό! Για την ιστορία, οι Raptors στο τέλος πήραν τη νίκη με 110-96, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν μάλλον το τελευταίο που ενδιέφερε τον κόσμο μετά από αυτή τη φάση!

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |