14 Μαρτίου 2017

«Τρεχάτε ποδαράκια μου»: Άλκη καταδιώκει δύο snowboarders

«Τρεχάτε ποδαράκια μου». Αυτό σκέφτηκαν δύο snowboarders όταν είδαν μια τεράστια άλκη να τους κυνηγά ενώ κατέβαιναν με τα snowboard τους μια πλαγιά στο Breckenridge Ski Resort στο Κολοράντο.

Πρωταγωνίστριες της ιστορίας μας είναι η Cheri Luther και η φίλη της Amy Loofa οι οποίες αρχικά νόμιζαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν ένα άλογο. Όταν το ζώο τους πλησίαζε συνειδητοποίησαν ότι τους κυνηγάει μια άλκη.

«Γύρισα πίσω να δω που είναι η φίλη μου και είδα ένα «καφέ άλογο» να με καταδιώκει. Πήγα προς τα δεξιά της πίστας και συνειδητοποίησα ότι ήταν μια άλκη. Ήμουν πολύ φοβισμένη για να σταματήσω», έγραψε η νεαρή σε post της στο facebook.

Η νεαρή κοπέλα, είχε την ψυχραιμία να βγάλει το κινητό της τηλέφωνο και να καταγράψει την άλκη, ενώ στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram.

That time a #moose chased @shamey08 and I down the run #breckenridge #snowboarding #homesweethome @bestofbreck #mooseontheloose

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheri (@cherbearox) στιςΚαι η Amy κατέγραψε την άλκη, ωστόσο το βίντεο της είχε χειρότερη ποιότητα από αυτό της φίλης της.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |