1 Μαρτίου 2017

Super mCharge: H Meizu φορτίζει το κινητό στο 60% μέσα σε δέκα λεπτά

ο φορτιστής έχει rate 11V/5A

Η Meizu βρίσκεται στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη, αλλά όχι για να ανακοινώσει κάποιο νέο smartphone. Η εταιρεία έφερε την Super mCharge, μια τεχνολογία που φορτίζει το κινητό από 0% στο 60% σε περίπου 10 λεπτά. Για την πλήρη φόρτιση αρκούν 20 λεπτά.

Το Super mCharge είναι η τέταρτης γενιάς τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Meizu και αυτή τη φορά χρησιμοποιεί direct current (HVDC) σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο φορτιστής έχει rate 11V/5A, επομένως μπορεί να μεταφέρει ενέργεια έως και 55W (που είναι τρελό). Συγκριτικά να πούμε ότι τώρα έχουμε στην καλύτερη 25W (Oppo VOOC, Moto TurboCharger).

Η Meizu αναφέρει ότι μια μπαταρία που φορτίζει με την νέα τεχνολογία της, θα εξακολουθεί να κατέχει το 80% της παραγωγικής της ικανότητας μετά από 800 κύκλους φόρτισης, που σημαίνει πάνω από 2 χρόνια κανονικής χρήσης. Ο νέος Super mCharge χρησιμοποιεί μόνο 2 ομάδες κυκλωμάτων μετατροπής, που σημαίνει ότι η απόδοση της φόρτισης έχει βελτιωθεί κατά 9% σε σύγκριση με το mCharge προηγούμενης γενιάς και πλέον φτάνει στο 98%.

Η μέγιστη ταχύτητα που φτάνει η μπαταρία όταν φορτίζει είναι 39 βαθμοί Κελσίου, που δεν είναι καθόλου άσχημα. Ωστόσο, το δυσάρεστο είναι ότι η νέα τεχνολογία δεν θα μπει σε κάποιο μοντέλο για τα επόμενα 1 με 2 χρόνια.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |