13 Απριλίου 2017

Ξόδεψε 60.000 ευρώ για αυτό το αποτέλεσμα

Θέλει να γίνει «μοναδική κι εξωτική Barbie»

Σχεδόν 60.000 ευρώ έχει ξοδέψει η εικονιζόμενη Γερμανίδα, πρώην αεροσυνοδός, για να καταφέρει να μεταμορφωθεί σε «εξωτική Barbie», όπως η ίδια λέει.

Η Martina Big, όνομα και πράγμα, είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail 28 ετών και έχει μέγεθος στήθους 32S. Για το εξωτικό χρώμα της- «σκοτεινό τραγανό καφέ», το περιγράφει- χρησιμοποιεί ειδικές ενέσεις ενώ κάνει και σολάριουμ.

Η Martina υποστηρίζει πως έχει το μεγαλύτερο στήθος σε όλη την Ευρώπη, έχοντας τοποθετήσει ειδικά εμφυτεύματα που μπορούν να φουσκωθούν κι άλλο. Λέει μάλιστα πως σχεδιάζει να συνεχίσει τις… επενδύσεις της στις επεμβάσεις.

Εθισμένη με το μαύρισμα, η Martina Big ήθελε κάποτε να μοιάσει στην Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτι Πράις, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες. Παράλληλα θέλει να γίνεται όλο και πιο σκούρα για να δει πού φτάνουν τα όριά της.

Η Martina άρχισε τις επεμβάσεις το 2012, όταν ο σύντροφός της την ενθάρρυνε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Επιμένει πως δεν προσποιείται πως είναι «ένα μαύρο κορίτσι» αλλά περισσότερο επιδιώκει να γίνει «μοναδική και εξωτική Barbie».


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |