3 Μαΐου 2017

Επάγγελμα παράνυμφος – Πόσα λεφτά βγάζει αυτή η 29χρονη για να πηγαίνει σε γάμους

Μετά το τέλος των σπουδών της η 29χρονη σήμερα, Τζεν Γκλαντζ, έφυγε από τη Φλόριντα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρωτότυπο επάγγελμα για να βγάλει τα προς το ζην. Είναι επαγγελματίας παράνυμφος και μάλιστα βγάζει πολύ καλά λεφτά.
Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014 έβαλε μια αγγελία απευθυνόμενη «σε όποια νύφη χρειάζεται βοήθεια» και έλαβε 100 απαντήσεις μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

Από τότε έχει γίνει ειδική στο θέμα «γάμος». Γράφει σε πολλά μπλογκ, έχει εκδώσει ένα σχετικό βιβλίο, ενώ η τιμή για να αναλάβει μία γαμήλια τελετή κυμαίνεται από 1.200 έως 2.000 ευρώ. Η νύφη δε που θέλει την Τζεν δίπλα της και κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 2.000 ευρώ.

«Οι φίλες μίας νύφης απλώς δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις αγχωτικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μίας γαμήλιας τελετής», λέει η Τζεν, που είχε ήδη παραστεί σε έξι γάμους ως παράνυμφος μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

«Βέβαια, μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Εγώ γίνομαι για τις νύφες ο άνθρωπος που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε οτιδήποτε προκύψει», τονίζει.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |