28 Αυγούστου 2017


Στην πόλη Ratomka, πέντε χιλιόμετρα από τη Λευκορωσική πρωτεύουσα του Μινσκ, υπάρχει ένα σπίτι τόσο τρομακτικό που κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν να περπατήσουν από έξω, ειδικά τη νύχτα. Με σκελετικά χέρια που βγαίνουν από το πέτρινο φράχτη, οι διάβολοι που διακοσμούν τη στέγη και δεκάδες μαύρα κρανία που καλύπτουν την σκεπή, το πιο τρομακτικό σπίτι στη Λευκορωσία είναι σίγουρα ένα μοναδικό θέαμα.


Φωτογραφίες του τρομακτικού σπιτιού πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε όλα τα κοινωνικά δίχτυα στη Λευκορωσία, με τους περισσότερους ανθρώπους να επαινούν τον ιδιοκτήτη για το τολμηρό καλλιτεχνικό του εγχείρημα. Ωστόσο οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή του διαμαρτύρονται ότι είναι πολύ τρομακτικό. Κάποιοι από αυτούς υπέβαλαν καταγγελίες στις τοπικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι οι διάβολοι και τα κρανία φοβίζουν παιδιά και ακόμη και ενήλικες που περπατούν όταν αρχίζει να πέφτει το σκοτάδι, όμως οι αρχές δεν έχουν κάνει τίποτε ακόμα.


Ένας από τους γείτονες του σπιτιού διαμαρτυρήθηκε επίσης γιατί ένα από τα γλυπτά του διαβόλου φαίνεται να στοχεύει ένα βέλος απευθείας στο παράθυρό του, γεγονός που τον κάνει ανήσυχο.


Οι γείτονες λένε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι στην πραγματικότητα ένας απλός επιχειρηματίας. Άρχισε να κατασκευάζει το σπίτι πριν από μια δεκαετία, αλλά στη συνέχεια έφυγε για οκτώ χρόνια και επέστρεψε πριν από 2 χρόνια για να συνεχίσει τις εργασίες σε αυτό. Τώρα είναι σχεδόν τελειωμένο όμως οι γείτονες φοβούνται ότι μπορεί να προσθέσει ακόμη πιο τρομακτικά στοιχεία σε αυτό πριν τελειώσει.


Όπως και να έχει, πρέπει να συμφωνήσετε ότι η διακόσμηση μπορεί στην πραγματικότητα να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτρεπτική για τους κλέφτες, ειδικά τους προληπτικούς. Σίγουρα θα σκεφτόντουσαν δύο φορές πριν πάνε σε ένα τέτοιο μέρος τη νύχτα.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |