14 Δεκεμβρίου 2017

Φρίκη! Τρομοκρατημένο Κοπάδι Ελαφιών Πηδά Στο Κενό

Σοκαρισμένοι οι οδηγοί που ταξίδευαν κατά μήκος εθνικής οδού στην Άιοβα όταν είδαν ένα κοπάδι τρομοκρατημένων ελαφιών να πηδούν στο κενό.

Τα τρομοκρατημένα ελάφια έτρεχαν στις λωρίδες και πηδούσαν από γέφυρα στο κενό. Η Catherine Veerhusen ανέβασε το ανατριχιαστικό βίντεο στη σελίδα της στο facebook.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής ενώ περνούσε με τον σύζυγό της από τη γέφυρα στο Cedar Rapids.

Στο βίντεο φαίνεται ένα κοπάδι ελαφιών να διασχίζουν τον δρόμο και να πηδάνε από τη γέφυρα στο κενό.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις» δήλωσε στο Des Moines Register. Ανέβασε επίσης μια εικόνα των ελαφιών πριν το τρομακτικό άλμα και μια γραφική φωτογραφία με τα ελάφια νεκρά στο κενό.

Δεν ήξεραν που να πάνε

Ο Ron Lane πιστεύει ότι τα ελάφια δεν ήταν εξοικειωμένα με την περιοχή επειδή η γέφυρα είναι αρκετά καινούρια και πανικοβλήθηκαν.

Εκτιμά πως μπορεί η εποχή κυνηγιού των ελαφιών να προκάλεσε τον αποπροσανατολισμό του κοπαδιού. Αυτό επειδή οι κυνηγοί τα ωθούν έξω από τους φυσικούς οικότοπούς τους. «Φαίνεται ότι προσπαθούσαν απλά να περάσουν και δεν ήξεραν που να πάνε».πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |