23 Δεκεμβρίου 2017

«Πέθανε», τον αποτέφρωσαν, αλλά τον είδα στην πόρτα τους

Η οικογένειά του 44χρονου άνδρα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, παρέλαβε το πτώμα του, το αποτέφρωσε, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες τον είδε να επιστρέφει!

Ένα απίστευτο, αλλά και παράλληλα μακάβριο περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη, με πρωταγωνιστή έναν 44χρονο άνδρα.

Ο Sakorn Sacheewa είχε φύγει από το σπίτι του στο Ban Lao Fai για να πάει να βρει δουλειά στην Μπανγκόνγκ, όμως η οικογένειά του ενημερώθηκε από τις αρχές πως βρέθηκε νεκρός από πεπτική ασθένεια στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Όταν οι συγγενείς του έφτασαν, μετά από μερικές μέρες, στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, το σώμα του λόγω της αιτίας του θανάτου είχε πρηστεί και είχε παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Παρόλα αυτά όμως, ο αδελφός του εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις για την ταυτότητα της σωρού, καθώς πρόσεξε πως είχε τα δόντια που έλειπαν από τον Sakorn Sacheewa ήταν κανονικά στην θέση τους.

Οι υπεύθυνοι όμως του Medicine Vajira Hospital of Navamindradhiraj University τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και έτσι, πήρε το πτώμα πίσω στο Ban Lao Fai, όπου για τρεις μέρες τον έκλαψαν οι συγγενείς του, πριν προχωρήσουν στην αποτέφρωσή του.

Όλα αυτά έγιναν στα τέλη Μαΐου, όμως πριν απο λίγες μέρες ο 44χρονος επέστρεψε στο χωριό του. Όχι από τον άλλον κόσμο, αλλά από ένα καράβι στο οποίο δούλευε όλο αυτό το διάστημα...

Τι είχε γίνει; Το πτώμα που βρέθηκε, ήταν ενός συναδέλφου του, ο οποίος του είχε κλέψει την ταυτότητά του.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |