3 Ιανουαρίου 2018


Είναι γεγονός ότι πολύς κόσμος βλέπει το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ως μία τελευταία ευκαιρία για να καταναλώσει άφθονο αλκοόλ πριν μπει το νέο έτος και θέσει ως στόχο να το μειώσει ή και να το κόψει.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τις αρχές στην περιοχή Tairua της χερσονήσου Κορομαντέλ της Νέας Ζηλανδίας να απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοόλ το βράδυ της παραμονής προκειμένου ίσως να προλάβει τυχόν έκτροπα. Μία ομάδα φίλων ωστόσο, έχοντας διαφορετικά σχέδια, επιστράτευσαν τη φαντασία τους και κατά τη διάρκεια της παλίρροιας την Κυριακή δημιούργησαν ένα μικρό νησάκι από άμμο και το βάφτισαν «διεθνή ύδατα» ώστε να το εξαιρέσουν από την απαγόρευση.

Στο νησάκι υπήρχε αρκετός χώρος για ένα τραπέζι πικ νικ και για μία κούτα ποτών, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.Οι φωτογραφίες του μικρού τεχνητού νησιού έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου καθώς πολλοί έσπευσαν να το φωτογραφίσουν, ενώ ακόμα και ο υπεύθυνος της αστυνομίας εξέφρασε τον θαυμασμό του χαρακτηρίζοντας την ιδέα δημιουργική και τονίζοντας ότι αν γνώριζε προηγουμένως για αυτή πιθανότατα θα πήγαινε και εκείνος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν εναντίον της απόφασης των αρχών να απαγορεύσουν το βράδυ της παραμονής την κατανάλωση αλκοόλ, λέγοντας μάλιστα ότι μετά από αυτή τις αρχές απασχολούσαν αποκλειστικά και μόνο υποθέσεις μεθυσμένων εφήβων.

Σημειώνεται ότι πρόστιμο για όσους παραβίαζαν την απαγόρευση έφταναν τα 250 δολάρια.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |