7 Φεβρουαρίου 2018


Μία 19χρονη πήγε το αυτοκίνητό της σε συνεργείο και άκουσε τους υπαλλήλους να της ζητάνε 770 για να φτιάξουν ένα air-condition που δεν είχε.

Αν σας αρέσουν τα memes που κυκλοφορούν online με τον Άγιο Παΐσιο, τότε στο παρακάτω θέμα θα κόλλαγε ένα που θα έλεγε «Θα πληρώνεις σαν να έχεις air-condition, αλλά δεν θα έχεις».

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς άλλωστε, για την... περιπέτεια που πέρασε μία 19χρονη κοπέλα, η οποία στο συνεργείο το αυτοκίνητό της για μία βλάβη και άκουσε τους μάστορες να της λένε οτι πρέπει να πληρώσει 770 ευρώ για να τις φτιάξουν το air-condition, το οποίο δεν είχε!


Η Στίβι Στόουελ, η οποία είναι φοιτήτρια και δεν είχε αυτό το ποσό, καθώς δουλεύει part time, προκειμένου να τα βγάλει πέρα, άκουσε την συμβουλή που της έδωσε τηλεφωνικά ο πατέρας της και πήγε και σε άλλο μάστορα, ο οποίος αφού την ενημέρωσε οτι το πρόβλημα ήταν στην τρόμπα του νερού, της ξεκαθάρισε πως το Citroen C1 δεν είχε air-condition...

Οι υπεύθυνοι του πρώτου συνεργείου, του Kwik Fit όταν ενημερώθηκαν για την εξέλιξη, προσπάθησε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως αυτή ήταν η στάνταρ τιμή και πως αν είχε ξεκινήσει την εργασία θα είχαν διαπιστώσει το πρόβλημα...πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |