27 Μαρτίου 2018


Το περιστατικό συνέβη στον εναέριο χώρο της Αριζόνας, με το ηχητικό ντοκουμέντο να επιβεβαιώνει την συνομιλία που είχαν με τον πύργο ελέγχου.

Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο αναφέρθηκε τον προηγούμενα μήνα από τους πιλότους δύο αεροπλάνων που πετούσαν κοντά στον εναέριο χώρο της Αρίζονα...

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου, όταν ο πιλότος ενός LearJet στις 3:30, την ώρα που πετούσε στα 37.000 πόδια, κάλεσε το κέντρο της Αλμπουκέρκης ενημερώνοντάς το για κάτι που στον ορίζοντά του.

«Δεν ξέρω τι ήταν. Δεν ήταν αεροπλάνο, αλλά πετούσε και πήγαινε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο πιλότος, με το κέντρο να ζητάει από έναν άλλον της American Airilines να έχει το νου του, αν δει κάτι να περνάει κοντά του.

Λογικό ήταν να του προκαλέσει έκπληξη και να απαντήσει: «Να μας περάσει;», όμως λίγα λεπτά αργότερα από το ηχητικό που βγήκε στην δημοσιότητα, ακούγεται να λέει: «Κάτι μας πέρασε, αλλά δεν ξέρω τι ήταν... Ήταν 2-3.000 πόδια από πάνω μας. Μας πέρασε από πάνω».

Μάλιστα, όταν το κέντρο τον ρώτησε αν ήταν κάποιο μπαλόνι, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, με την FAA να μην έχει κάνει κάποιο σχόλιο ακόμη για το περιστατικό.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |