14 Ιουνίου 2018


Όταν ο Gagarin γνώρισε την Alisa...

Σε περίπτωση που τα ρομπότ δεν σας προκαλούν αρκετές ανατριχίλες, δύο από αυτά «συναντήθηκαν» στη Ρωσία για μια συνομιλία σε συνέδριο ψηφιακής τεχνολογίας. Μάλιστα, επιχείρησαν να... φλερτάρουν με αδέξιο τρόπο που θύμιζε αρκετά το ανθρώπινο είδος.

Τα δύο ανθρωποειδή, ο Gagarin, (δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Ρομποτικής του Πανεπιστήμιο Innopolis στο Καζάν), και η Alisa Zelenogradova, (αποτελεί δημιουργία του Neurorobotics στο Zelenograd), συναντήθηκαν στο ανοιχτό συνέδριο στην Innopolis της Ρωσίας και φάνηκε να κάνουν αμέσως κλικ.

«Πως σε λένε;», ρωτά ο Gagarin και αφού λάβει την απάντηση, της εξομολογείται πως είναι πιο όμορφη από κοντά παρά στις φωτογραφίες και αμέσως περνάει στο κυρίως πιάτο: «Έχεις αγόρι;». Η Alisa μάλλον ξαφνιασμένη από τον καταιγισμό ερωτήσεων, του ζητά να περιμένει και αμέσως του απαντά -αφού αναζητά προφανώς στο σύστημά της τη λέξη «αγαπητικός», «όχι».

Ο Gagarin δεν φαίνεται πολύ ευγενικός κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους καθώς παραμένει καθισμένος μπροστά από την κυρία λόγω των περιορισμών στη σχεδίασή του: είναι ουσιαστικά κάτι περισσότερο από ένα κεφάλι γεμάτο με προηγμένα ηλεκτρονικά. «Τι κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο;», συνεχίζει ακάθεκτος ο Gagarin. «Κυρίως διαβάζω, μαθαίνω για τα ανθρώπινα συναισθήματα» απαντά εκείνη για να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πολλά κοινά.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |