1 Οκτωβρίου 2018


Συγκλονίζει η ιστορία της 16χρονης Λουίζα Φερνάντα από την Κολομβία η οποία περνάει μία τρομακτική περιπέτεια με την υγεία της εξαιτίας ενός… τατουάζ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Λουίζα έπαθε μόλυνση στο τατουάζ που είχε στο στήθος της, η οποία έπληξε το νωτιαίο μυελό, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί μόνιμα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο, το ακόμα χειρότερο επακόλουθο ήταν πως η ανήλικη έπεσε σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί που κυοφορούσε.


Η 16χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια χρειάστηκε θεραπεία για να ξεπεράσει και την κατάθλιψη. Όμως, ήδη είχε χάσει το μωρό της.

«Δεδομένου ότι έπρεπε να παίρνω πολλά φάρμακα, έχασα τον γιο που κυοφορούσα. Πριν από έναν χρόνο είχαν κάνει ένα τατουάζ το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βακτήρια τα οποία έπληξαν τον νωτιαίο μυελό και με έκαναν να μην περπατάω», τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν μου είπαν οι γιατροί πως δεν θα μπορούσα να περπατήσω ξανά ήταν δύσκολο. Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο χρειάστηκα βοήθεια να κάτσω και να σηκωθώ από την καρέκλα, ωστόσο, η μαμά μου δεν είναι αρκετά δυνατή και η κατάσταση ήταν άσχημη».


«Ντρεπόμουν να βγω έξω επειδή οι άνθρωποι με κοιτούσαν, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι καλό να μένεις σπίτι όλη την ώρα», παραδέχεται ενώ λέει πως οι χειρουργοί της είπαν ότι θα χρειαστεί μια ακόμη επέμβαση, έως ότου σταθεροποιηθεί η υγεία της.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |