14 Οκτωβρίου 2018


Ο ηλικιωμένος ηθοποιός Lutz Ebersdorf, δεν είναι άλλος από την Οσκαρική ηθοποιό, Tilda Swinton.


H ηθοποιός, στην καινούρια της ταινία "Suspiria", παίζει δύο ρόλους, εκ των οποίων ο ένας είναι ένας 82χρονος άντρας, ο ψυχοαναλυτής Dr. Josef Klemperer. Η Swinton, βούτηξε τόσο βαθιά στον ρόλο ώστε αυτή και ο σκηνοθέτης, δημιούργησαν την ψεύτικη ταυτότητα του ηθοποιού που θα ενσάρκωνε τον Klemperer. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμα και για το συνεργείο της ταινίας, ο Lutz Ebersdorf ήταν ο ηθοποιός πίσω από τον χαρακτήρα του Klemperer.

Πώς τα κατάφερε όμως να μπερδέψει μέχρι και το συνεργείο της ταινίας; Με τη βοήθεια του επίσης πολυβραβευμένου makeup artist Coulier ο οποίος της έφτιαξε αντρικά προσθετικά μέλη. Ο Coulier έφτιαξε στην Swinton ένα κανονικό σετ από αντρικά γεννητικά όργανα, τα οποία η ηθοποιός φορούσε στα γυρίσματα και τα "ένιωθε να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια της". Όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκονται αυτά τα γεννητικά όργανα τώρα, ο Coulier απάντησε ότι πιθανόν βρίσκονται σε κάποιο κουτί, αλλά μάλλον θα έπρεπε να τα βρει και να τα βάλει στον τοίχο του εργαστηρίου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pain cleanses all. #Suspiria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suspiria (@suspiriamovie) στιςΌσον αφορά την υπόλοιπη μεταμόρφωση της Swinton, ο Coulier εξηγεί ότι το σχετικά ανδρόγυνο look της υπήρξε αρκετά βοηθητικό. Ωστόσο χρειάστηκε και πάλι να χρησιμοποιήσουν προσθετικά για το λαιμό και το σαγόνι της. H Swinton ενδύθηκε τόσο πολύ την περσόνα του Ebersdorf, που ήλπιζε ότι δε θα χρειαζόταν ποτέ να παραδεχτεί ότι βρισκόταν εκείνη πίσω από τον ρόλο. Τον Μάρτιο του 201 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το κοστούμι της, κι έτσι η Swinton εγκατέλειψε το όνειρό της να προσποιηθούν τον θάνατο του Ebersdorf, στην μνήμη τυ οποίου θα αφιερωνόταν η ταινία.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |