31 Οκτωβρίου 2018


Η Pizza Hut συνδυάζει δύο από τα αγαπημένα στοιχεία της Αμερικής - τις πίτσες και τα φορτηγάκια - σε μια προσπάθεια να μειώσει τους χρόνους παράδοσης καθώς ο ανταγωνισμός στον τομέα του fast food αυξάνεται.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεργασίας της πιτσαρίας με την Toyota Motor Corp., η Pizza Hut αποκάλυψε ένα φορητό εργοστάσιο πίτσας που λειτουργεί με ρομπότ στο πίσω μέρος ενός Toyota Tundra. Το πρωτότυπο θα χρησιμοποιήσει την αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να μαγειρέψει τις πίτσες εν κινήσει μέσα σε έξι έως επτά λεπτά, επιτρέποντας στην αλυσίδα να επεκτείνει την περιοχή παράδοσης χωρίς να κρυώνουν οι πίτσες.


«Φέρνουμε τον φούρνο πιο κοντά στην πόρτα του καταναλωτή. Κανείς άλλος δεν το κάνει αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής της Pizza Hut στις Η.Π.Α., Nicolas Burquier, σε συνέντευξή του. «Έχουμε εμμονή με τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Όσο πιο κοντά μπορούμε να έρθουμε στα σπίτια τους ή στο σημείο παράδοσης, τόσο το καλύτερο και το πιο ζεστό θα είναι το προϊόν», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για το ντεμπούτο του ρομπότ, δήλωσε ο Burquier.

Η ανακοίνωση της Pizza Hut έρχεται μετά τη συμφωνία του Ιανουαρίου, με την οποία θα συμμετάσχει στην συμμαχία κινητικότητας της Toyota που θα αναπτύξει πλήρως αυτόνομα οχήματα. Ωστόσο, το Tundra που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα συνεργασία δεν θα είναι αυτόνομο, είπε ο Burquier.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |