13 Φεβρουαρίου 2019

Απατημένος άνδρας αποφάσισε να εκδικηθεί το ταίρι του, διοργανώνοντας... πάρτι.

Ο άνδρας από τη Βενεζουέλα αποφάσισε να διοργανώσει ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους, λέγοντας μάλιστα σε κάποιους να κινηματογραφήσουν την πρόποση που ήθελε να κάνει.

Ενώ το κέφι είχε «ανάψει», ο άνδρας πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε ενώπιον όλων πως η σύντροφός του έχει σχέση με τον παιδικό του φίλο.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που υποψιαζόμουν», είπε αρχικά ο θιγμένος άνδρας ενώ η σύντροφός του, Daliana Melean στεκόταν στο πλευρό του.

«Alberto. Σε γνωρίζω για πάνω από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας, ο αδερφός και ο φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις τη γυναίκα μου είναι πράξη δειλίας» είπε και στη συνέχεια έδειξε στους καλεσμένους μηνύματα που αντάλλαζε η σύντροφος με τον φίλο του.

H Daliana προσπάθησε να πάρει το κινητό από τα χέρια του συντρόφου της, όμως ο ίδιος το πέταξε οργισμένος στην πισίνα του σπιτιού. Εν τέλει μία γυναίκα τον πλησίασε και τον απομάκρυνε από το σημείο.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Alberto Sobalvarro, είναι οικονομολόγος και βουλευτής πιστός στο καθεστώς του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |