24 Απριλίου 2019
H εποχή επιτάσσει τέλεια φρύδια! Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια, με την τέλεια συμμετρία είναι η απόλυτη μόδα και φοριούνται παντού. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ειδικοί στο χώρο ομορφιάς τα αποκαλούν «κορνίζα του προσώπου».

Η 42χρονη Jami Ledbetter ήθελε να περιποιηθεί τον εαυτό της και μέσω της τεχνικής του microblading, ήθελε να αποκτήσει τα φρύδια που πάντα ονειρευόταν. Ωστόσο, η διαδικασία αποδείχθηκε εφιαλτική αφού κατέληξε με δύο παραπάνω!


«Δεν θα το ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου», αναφέρει η ίδια στο WDAF. «Είναι απερίγραπτο το πώς είναι πλέον η αυτοπεποίθησή μου. «Ήμουν συντετριμμένη, Έβγαινα εκείνη την περίοδο με έναν τύπο ο οποίος με χώρισε μετά από αυτό», σημειώνει.


Επίσης, όπως περιγράφει, κλείστηκε πολύ στον εαυτό της και απέφευγε να πηγαίνει οπουδήποτε αλλού εκτός από τη δουλειά της.

Επιχείρησε μάλιστα να κρύψει τα φρύδια της μέχρι και με μακιγιάζ μέχρι που ζήτησε τη βοήθεια της ειδικής, Κάρα Γκιουτέρεζ.Η tatoo artist έπαθε σοκ μόλις είδε τι της είχαν κάνει στο πρόσωπο. Μετά από πολλές θεραπείες αφαίρεσης, που της στοίχισαν περίπου 1.000 δολάρια, η Jami δηλώνει μετανιωμένη για την απόφασή της να εμπιστευτεί έναν «κομπογιαννίτη» να της κάνει microblading.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |