28 Μαΐου 2019

Mια απίστευτη οδύσσεια έζησε ένας Βρετανός συνταξιούχος που ξεκίνησε από το σπίτι του στο Νιουκάσλ με προορισμό τη Ρώμη για να δει τον Πάπα Φραγκίσκο και ακολουθώντας τυφλά τις οδηγίες του GPS κατέληξε στη... Γερμανία.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/xekinise-gia-romi-kai-brethike-logo-gps-germaniaΟ ηλικίας 81 ετών άνδρας, που κατάγεται από την Ιταλία, έπαθε σοκ όταν το GPS της Jaguar του τον ενημέρωσε ότι είχε φθάσει στον προορισμό του, αλλά ούτε Κολοσσαίο έβλεπε μπροστά του, ούτε την Fontana di Trevi, ούτε τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.


Τι είχε συμβεί; Απλούστατα έβαλε λάθος στοιχεία στο GPS. Αντί να γράψει Roma, όπως αποκαλούν οι Ιταλοί την Αιώνια Πόλη, έγραψε σκέτο Rom με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μια μικρή κοινότητα της δυτικής Γερμανίας. Ο συνταξιούχος πάρκαρε, αλλά δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αμάξι του να κυλήσει και να γκρεμίσει τον οδοδείκτη που έγραφε “Rom”.


«Δεν κοίταξε καλά τον προορισμό στο GPS κι έτσι αντί για τη Ρώμη κατέληξε στη μικρή... αδελφή της, τη Ρομ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας», σχολίασε στην ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία. Όσο για τον συνταξιούχο οδηγό; Στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο, την ώρα που κυλούσε προς τα πίσω, πιάστηκε στην ανοικτή πόρτα του και έπεσε με αποτέλεσμα ένα ασθενοφόρο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μόλις αναρρώσει, πάντως, σκοπεύει να συνεχίσει το ταξίδι του -αυτή τη φορά για την πραγματική Ρώμη...


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |