26 Ιουνίου 2019

Ένα περιστατικό απίστευτης χυδαιότητας έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Πάτρα.


Ένας απάνθρωπος οδηγός, όχι μόνο πάτησε με το αυτοκίνητο του μία γάτα την ώρα που πάρκαρε, αλλά δεν είχε καν την ενσυναίσθηση να κουνήσει το αμάξι του όταν την άκουσε να ουρλιάζει από τον πόνο. Αντί για αυτό, άφησε το καημένο γατάκι να ψυχορραγεί επί εννέα ώρες, μέχρι να περάσει κάποιος ευαισθητοποιημένος περαστικός, ο οποίος και κάλεσε την πυροσβεστική.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι περιοίκοι όχι μόνο δεν βοήθησαν τη γάτα, αλλά διαμαρτυρήθηκαν και όταν τους ξύπνησε το όχημα της πυροσβεστικής, στις τέσσερις το μεσημέρι.

Το συμβάν αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«7 η ώρα το πρωί. Παρκάρεις. Πάνω σε ένα γατί που κοιμάται στο δρόμο και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Παρκάρεις. Τούμπι βρε αδελφέ. Εμπόδιο. Κάτι καταλαβαίνεις. Αντε και όχι. Το ζώο ουρλιάζει. Δεν το ακούς; Κλειδώνεις και φεύγεις. Και μετά εσύ που περνάς από δίπλα. Και εσύ από τα μπαλκόνια στις πολυκατοικίες. Το βλέπεις. Αλλά δεν αντιδράς. Εκνευρίζεσαι όμως που τα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής που ήρθαν για να απεγκλωβίσουν το ανήμπορο πια να φωνάξει πλάσμα χαλάνε τον ύπνο σου. 4 το μεσημέρι πια. Τότε μόνο κάποιος ειδοποίησε. Και εσύ κυρά μου δημοσιογράφος πράγμα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Τόση φασαρία ; Για ένα γατί ; 9 ώρες παγιδευμένο το ενοχλητικό πράγμα που κάνει φασαρία κάτω από τη ρόδα. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας . Στο βαθύ σκοτάδι σας».


Δυστυχώς η άτυχη γάτα δεν τα κατάφερε. Επίσης δυστυχώς, ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |