21 Ιουνίου 2019

Ρίχνουμε μια ματιά σε ένα πανέμορφο καταφύγιο σε μια μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας, το οποίο είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραση και χαλάρωση.


Στεγασμένο σε ένα παλάτι του 16ου αιώνα στο Σαν Μινιάτο της Τοσκάνης, βρίσκεται το Umamma Restoration, ένας πρώην στάβλος ο οποίος έχει μετατραπεί σε ένα κομψό ιταλικό διαμέρισμα. Το εσωτερικό του διαμερίσματος έχει καταφέρει να διατηρήσει αρκετά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του, όπως οι εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλο, οι καμάρες και τα δάπεδα με διακόσμηση από βότσαλα. Αυτά τα παραδοσιακά στοιχεία εναρμονίζονται υπέροχα με τις σύγχρονες προσθήκες, όπως η κουζίνα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα μοντέρνα έπιπλα και τα μεγάλα χαλύβδινα παράθυρα για ανεμπόδιστη θέα στην ύπαιθρο.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της κατοικίας, είναι η θερμαινόμενη πισίνα που βρίσκεται σε μια μυστική σπηλιά, στην οποία έχει πρόσβαση κανείς μόνο μέσω μια πόρτας στο πάτωμα του υπνοδωματίου. Η πόρτα αυτή ανοίγει μέσω ενός παλιού τροχού, που κάποτε το χρησιμοποιούσαν για να κόβουν προσιούτο.

Το Σαν Μινιάτο είναι ένας υπέροχος προορισμός από μόνος του, ωστόσο το Umamma Restoration, είναι ακόμα ένας λόγος για να το επισκεφτούμε.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |