27 Ιουνίου 2019

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να σατιρίσει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας, στο προεκλογικό του σποτ.


Στο σενάριο, ο Φώτης Καρύδας είναι ένας νέος υποψήφιος βουλευτής που πηγαίνει σε ένα μεγάλο γραφείο επικοινωνίας, το «Βουλευτόραμα». Εκεί, συναντά τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος υποδύεται τον διάσημο επικοινωνιολόγο Διονύση Γκόρτσο!

Ο κ. Γκόρτσος, όνομα που παραπέμπει στον γνωστό κομματάρχη της ταινίας «Τζένη Τζένη», αναλαμβάνει προσωπικά τον άπειρο πολιτευτή, του προτείνει συγκεκριμένο στιλ πολιτικού και τον προτρέπει να χρησιμοποιήσει συνθήματα όπως: «Λεφτά υπάρχουν», «Θα σκίσουμε το μνημόνιο», «Θα λύσουμε το Βορειοκορεατικό» και άλλα όμοια, σατιρίζοντας έτσι την παροχολογία και τις υπερβολές που έλεγαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας το 2015.

Δείτε το σποτάκι:


Ο επικοινωνιολόγος Γκόρτσος εκνευρίζεται από την αφέλεια του υποψήφιου βουλευτή που αναρωτιέται αν είναι αναγκαίο να πει ψέματα.

Ο Φώτης Καρύδας απαντά με ειλικρίνεια στον επικοινωνιολόγο Γκόρτσο προκαλώντας του κατάπληξη: «Είμαι αυτοδημιούργητος. Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ…. Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ιδέες για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Τηρώ τον λόγο μου και πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει με πράξεις και κοινή λογική. Γι’ αυτό θα με ψηφίσουν. Κατάλαβες;».

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |