16 Σεπτεμβρίου 2019

Στο ζώο έγινε αναισθησία για να καθαριστεί από τη μάζα μαλλιών, ωστόσο η δυσκολία έγκειται στο ότι οι γιατροί του φιλοζωικού κέντρου δεν μπορούσαν να γνωρίζουν το κανονικό του βάρος. Δείτε τις απίστευτες εικόνες.


Η 11χρονη Ellie Mae είναι ένα μικρό σκυλάκι ράτσας Σιχ Τσου. Πριν λίγο καιρό έμοιαζε με μια άμορφη μάζα από δύσοσμα μαλλιά.

Πολίτης που την εντόπισε να περιφέρεται με δυσκολία όντας αδέσποτη σε άκρη ενός δρόμου, τη μετέφερε στο φιλοζωικό κέντρο Nebraska Humane Society που δραστηριοποιείται στη φιλοξενία και προστασία σκύλων καθώς και στην ενθάρρυνση υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για όσους τα φιλοξενούν.

Στο σκυλάκι έγινε αναισθησία για να καθαριστεί από τη μάζα μαλλιών, ωστόσο η δυσκολία έγκειται στο ότι οι γιατροί του φιλοζωικού κέντρου δεν μπορούσαν να γνωρίζουν το κανονικό του βάρος για να υπολογίσουν την ποσότητα αναισθητικού που χρειαζόταν.

Μετά από μία ώρα επέμβασης αφαιρέθηκαν 4 κιλά μαλλιού και ακαθαρσιών που ήταν πάνω στο ζώο, το οποίο ζύγιζε συνολικά 6 κιλά.

Ο σκύλος πλέον αναρρώνει, περπατά κανονικά και φιλοξενείται στο φιλοζωικό κέντρο χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.


"Στην αρχή δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν έμβιο ον, μέχρι που καταλάβαμε ότι υπήρχε κεφάλι και κινείτο", δήλωσε υπεύθυνος του Nebraska Humane Society στο Bored Panda.

Καρέ-καρέ η μεταμόρφωση του μικρού σκύλου παρακάτω:πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |