30 Ιουλίου 2014


Καλοκαίρι, παραλία, η θερμοκρασία στα ύψη και φυσικά μπύρα! Ο αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς.

Αν όμως έχετε βαρεθεί με τις κανονικές μπύρες και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, υπάρχουν 5 είδη μπύρας που θα ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία σας, και θα κάνουν τη διαφορά!

Τι θα λέγατε για ένα ποτήρι μπύρα πίτσα ή μπέικον;

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις πέντε πιο ασυνήθιστες μπύρες στον κόσμο!

1. Μπύρα ντομάτα για τα παιδιά


Οι παραγωγοί της “Kidsbeer”, θέλοντας να απαλύνουν την επιθυμία των παιδιών για την μπίρα, λέμε τώρα, δημιούργησαν μια μπύρα εμπνευσμένη αποκλειστικά για τα παιδιά, χωρίς αλκοόλ, αλλά με την αφθονία της βιταμίνης Ε. Την “tomatobeer”!

Βεβαίως, λέγεται ότι μοιάζει περισσότερο στη γεύση των αναψυκτικών τύπου κόλα. Παρασκευάζετε στην Ιαπωνία.

2. Πίτσα Μπύρα


Πίτσα και μπύρα πάνε πάντα μαζί! Έτσι, κάποιος είχε την τρελή ιδέα να κάνει αυτό το 2 σε 1. Ο Tom Seerfurth του “Mamma Mia Pizza Beer”, παρασκευάζει μια μπύρα που περιέχει ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα και σκόρδο, για όλους εσάς τους απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν νέες γεύσεις μπύρας.

3. Η “Bilk” μπύρα με γάλα


Οι Ιάπωνες είναι και πάλι οι υπεύθυνοι για αυτόν τον τύπο της μπύρας. Γνωρίζοντας ότι το γάλα είναι καλό, ώμος πάντα προτιμάτε μια κρύα μπύρα, έλυσαν το πρόβλημα με τη δημιουργία της Bilk! Η Bilk είναι το αποτέλεσμα μιας καλής επιχειρηματικής ιδέας σύμφωνα με τους παραγωγούς . Το μίγμα περιέχει 30% γάλα και είναι επί του παρόντος διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία.

4. Chocolate Donut Beer


Σύμφωνα με τον Homer Simpson, τα δύο πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο είναι η μπύρα και οι λουκουμάδες. Για το λόγω αυτό, η ζυθοποιία Shenandoah ήθελε να τα συνδυάσει. Η μπύρα τους πήρε καλές κριτικές εν γένει και τα πήγε καλά στην αγορά.

5. Bacon Beer


Η Brooklyn Brewery είναι υπεύθυνη για την τρέλα που συνέβη με την μπύρα μπέικον. Αποτελείται από καφέ μπύρα, με λίπος μπέικον και ωριμάζει σε βαρέλια για μπέρμπον.

Καθότι λάτρεις της μπύρας… της παραδοσιακής μπύρας, αυτή η ανάρτηση με δυσκόλευσε πάρα πολύ! Δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ την μπύρα μου με γεύση μπέικον ή γεύση πίτσα, ή να έχει γάλα, ή ότι άλλο και να μην αναγουλιάζω.

© all weird stories | Powered by: Blogger |