27 Ιουλίου 2014


Αν αισθάνεστε ότι η κοντινότερη παραλία σας γεμίζει κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε αυτή η εκπληκτική εικόνα μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Στην παραλία της φωτογραφίας μας ο μόνος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται τα σωσίβια είναι για να μην πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο.


Ακόμη και για εκείνους που βρίσκουν ένα σημείο όπου μπορούν να πηδήξουν στο νερό, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια για κολύμπι. Ένα απλό πλατσούρισμα βέβαια αρκεί για τους Κινέζους, όπου αυτή την εβδομάδα το ψήσιμο στις υψηλότερες θερμοκρασίες του έτους είναι αναπόφευκτο.


Υπήρξαν πάρα πολλές αναφορές σχετικά με το ποσό των βακτηρίων στις παραλίες στην Κίνα. Αυτά οφείλονται στα σώματα των ανθρώπων και στον ιδρώτα που εκκρίνουν, αλλά και σε αυτούς που δεν προλαβαίνουν να βγουν για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο.


Ένας άνθρωπος ο οποίος πέθανε μετά το κολύμπι διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από μια ασθένεια στο ουροποιητικό του ως αποτέλεσμα της επίσκεψης του σε μια παραλία στο Πεκίνο.

© all weird stories | Powered by: Blogger |