29 Ιουλίου 2014


Αυτά τα δύο βατράχια δέθηκαν μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Περισσότερα από χίλια άτομα εμφανίστηκαν για να παρακολουθήσουν την εξάωρη γαμήλια τελετή μεταξύ ενός ζεύγους αμφιβίων. Οι δύο βάτραχοι φόραγαν τα ειδικά ρούχα που τους είχαν ράψει για την τελετή, και μετά τον γάμο ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν τη ζωή τους. Οι εκατοντάδες επισκέπτες στη συνέχεια κάθισαν να φάνε στο γαμήλιο δείπνο, για να συγχαρούν το νιόπαντρο ζευγάρι. Η μοναδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο ινδικό χωριό Dibrugarh στην πολιτεία του Assam.


Οι κάτοικοι πιστεύουν πως κρατώντας το αμφίβιο τελετουργικό θα φέρουν βροχές κατά τη διάρκεια ξηρών περιόδων. Ο Ranjan Das, ένας από τους ηγέτες του χωριού που παρακολούθησαν το γάμο, είπε: “Η περιοχή μας δεν είχε δει πολύ βροχή φέτος μέχρι στιγμής. Έτσι κανονίσαμε το γάμο των δύο βατράχων για να ευχαριστήσουμε τους Θεούς της βροχή."

Το τελετουργικό άρχισε με τη σύλληψη του αρσενικού και του θηλυκού βάτραχου από δύο διαφορετικά χωριά. Ο κ. Das είπε ότι οι Θεοί θα δέχονταν το γάμο μόνο αν οι βάτραχοι μεταφερόντουσαν από τις επιμέρους περιοχές. Προξενιό μου ακούγετε…

Άνθρωποι από τα τέσσερα χωριά της επαρχίας παρακολούθησαν την τελετή την Κυριακή.

Να ευχηθούμε “βίων ανθόσπαρτων” στο ζευγάρι!
© all weird stories | Powered by: Blogger |