24 Αυγούστου 2014

Το Ντουμπάι θα κατασκευάσει την μεγαλύτερη κλιματικά ελεγχόμενη πόλη στον κόσμο, και θα είναι απίστευτη!

Το Ντουμπάι έχει γίνει μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του κόσμου για την αρχιτεκτονική καινοτομία και είναι έτοιμο να κάνει άλλο ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός. Ο Mohammed Bin Rashid έχει ανακοινώσει σχέδια για την κατασκευή του Mall of the World, το οποία θα γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Mall of the World

Για να επιτύχει το project θα πρέπει να δέχεται και τον ανάλογο κόσμο, έτσι γύρο του θα χτιστεί μια μικρή, σκεπαστή λόγο των μη βιώσιμων θερμοκρασιών της ερήμου πολιτεία, που θα πρέπει να διασυνδέεται με πάνω από 20.000 δωμάτια ξενοδοχείων τα οποία θα ενώνονται με σκεπαστούς δρόμους. Μια περιοχή θα έχει θέμα το θέατρο και θα χτιστεί με βάση την περιοχή Broadway της Νέας Υόρκης.

Mall of the World

Στα σχέδια είναι το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο στον κόσμο, καθώς και μια περιοχή ευεξίας και ιατρικού τουρισμού.

Mall of the World

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο ενσωματώνει το πνεύμα της επιθυμίας να γίνει το Ντουμπάι ένας από τους σημαντικότερους κόμβους πολιτισμού, επιχειρηματικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας του κόσμου.

Mall of the World
Mall of the World

Φανταστείτε διακοπές σε ένα μέρος όπου ποτέ δεν θα βγείτε έξω, αλλά θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε κάθε περιοχή μιας μεγάλης πόλης, και να διασκεδάσετε με χιλιάδες τρόπους.

Mall of the World
Mall of the World
Mall of the World

Αυτή η πόλη όπως φαίνεται σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Ας είναι καλά τα πετροδολάρια τους.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |