26 Αυγούστου 2014

Αεροπλάνο χωρίς παράθυρα θα παρέχει στους επιβάτες πανοραμική θέα

Δεν θα ευχόσασταν ενώ κάθεστε στην θέση σας στο αεροπλάνο να μπορούσατε να βλέπετε έξω χωρίς να υπάρχει κάτι να σας εμποδίζει και να σας κρύβει την θέα; Εγώ πάντως όχι!

Για όσους λοιπών δεν φοβούνται τα ύψη, η “Technicon Design” φαίνεται πως έχει την λύση.

Η συγκεκριμένη διεθνής εταιρία σχεδιασμού πρόσφατα κέρδισε ένα σημαντικό βραβείο προσφέροντας μια καινοτόμο ιδέα… ‘αεροπλάνα χωρίς παράθυρα που όμως θα έχουν απίστευτη θέα’.

Αεροπλάνο χωρίς παράθυρα θα παρέχει στους επιβάτες πανοραμική θέα

Πως σκοπεύουν να το πραγματοποιήσουν όλο αυτό; Η ιδέα είναι πολύ απλή. Θα τοποθετηθούν πανοραμικές κάμερες έξω από το αεροπλάνο, και θα προβάλουν live τι συμβαίνει έξω από αυτό μέσα στην άτρακτο του. Χωρίς εμπόδια, και τους περιορισμούς που υπάρχουν σήμερα λόγω των μικρών φινιστρινιών. Μια πραγματικά φανταστική εμπειρία!

Ένα ακόμα θετικό είναι πως η κατασκευή ενός τέτοιου αεροπλάνου θα γίνετε πολύ πιο εύκολα, αλλά και με την έλλειψη παραθύρων θα είναι και πιο ελαφρύ.

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού της “Technicon Design” υποστηρίζει ότι η εταιρεία έχει ως στόχο να αμφισβητήσει τις τρέχουσες μεθόδους κατασκευής αεροπλάνων, προσφέροντας κάτι νέο και καινοτόμο, και να προκαλέσει συζητήσεις γύρο από την ιδέα τους που είναι αρκετά ρεαλιστική και εφικτή.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |