6 Αυγούστου 2014

Μία γυναίκα βρήκε τσάντες Ikea γεμάτες με 80 ανθρώπινους σκελετούς

Μια γυναίκα στη νότια Σουηδία έπαθε σοκ όταν σκόνταψε επάνω σε δεκάδες κρανία, ενώ πήγαινε να προσκυνήσει στην εκκλησία. Ο άνθρωπος που ξέθαψε τα οστά, ωστόσο, λέει ότι δεν είναι και τόσο τραγικό όσο φαίνεται.

Αυτές οι μεγάλες σακούλες του ΙΚΕΑ μπορεί να είναι αρκετά πρακτικές και ευρύχωρες, όμως σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε να βρει ανθρώπινα οστά μέσα τους.


Η γυναίκα που βρήκε τις σακούλες είναι η Kicki Karlen, συγγραφέας ερωτικών βιβλίων. Βρέθηκε στην εκκλησία Kläckeberga στην νότια Σουηδία για να πάρει ιδέες για το βιβλίο που γράφει αυτόν τον καιρό.


Σύμφωνα με την αναφορά των τοπικών αρχών, τα οστά συγκεντρώθηκαν εκεί το 2009 και ύστερα από εργασίες ανακαίνισης της εκκλησίας. Θα έπρεπε όμως να έχουν θαφτεί ξανά σε κάποιο άλλο σημείο. Κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε ποτέ.

“Και πως θα νιώθατε αν μέσα σε αυτές τις σακούλες υπήρχαν συγγενικά σας πρόσωπα; Πως θα νιώθατε ένα μαθαίνατε πως είναι στοιβαγμένα σε σακούλες;” Αναρωτιέται η συγγραφέας… και δεν έχει και άδικο.


Ο αρχαιολόγος Ludvig Papmehl-Dufay που έκανε την εκταφή, ανάφερε πως κάποια από τα οστά χρονολογούνται και πάνω από 500 έτη.
© all weird stories | Powered by: Blogger |