19 Σεπτεμβρίου 2014

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς αίμα στις φλέβες έκλεισε τα τέσσερα

Η Emma Vignes, 31 ετών, απορρόφησε το σύνολο του αίματος της κόρης της, Maisy, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα το μωρό να γεννηθεί έξι εβδομάδες πρόωρα και να χρειαστεί τρεις μεταγγίσεις αίματος κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Γεννήθηκε κυριολεκτικά χωρίς αίμα, ενώ στις φλέβες της έρεε μόνο πλάσμα. Και όπως η Maisy, τώρα τεσσάρων, απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες της στο δημοτικό σχολείο, κόντρα σε όσους λέγανε όταν ήρθε στην ζωή πως δεν θα ζούσε ούτε είκοσι μέρες.

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς αίμα στις φλέβες έκλεισε τα τέσσερα

“Ήταν μια απίστευτη κατάσταση, κανένας από τους γιατρούς δεν είχε ακούσει η συναντήσει ποτέ ανάλογη περίπτωση”, είπε η μητέρα. “Όταν μου είπε την πρώτη της λέξη μετά από 15 εβδομάδες, ήταν μια τεράστια ανακούφιση και μια πολύ συγκινητική στιγμή".

Παρά τους φόβους πως το κοριτσάκι μεγαλώνοντας θα πάθαινε κάποια εγκεφαλική βλάβη, η Maisy, από το Tramore του Waterford στην Ιρλανδία, έχει μια πλήρη αποκατάσταση και τώρα εντυπωσιάζει τους εκπαιδευτικούς στο νέο της σχολείο με τις επιδώσεις της.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |