27 Σεπτεμβρίου 2014


Ένα μοναδικό Volkswagen Beetle από σφυρήλατο σίδηρο

Η εταιρία MG Vrbanus τυπικά ασχολείται με το να φτιάχνει σιδερένιους φράχτες, κάγκελα και πόρτες, όμως όπως θα δείτε παρακάτω έχουν ξεφύγει λίγο από τα συνήθη καθήκοντα τους. Η ομάδα αποτελείται από τρις Κροάτες τεχνίτες του σιδήρου, που μια μέρα αποφάσισαν να αφαιρέσουν τα μεταλλικά φύλλα από το σώμα ενός “σκαραβαίου” του 1970, και να τα αντικαταστήσουν με την δική τους δημιουργία.

Χρειάστηκαν 3500 εργατοώρες σε έξι μήνες για να ανακατασκευαστεί το αυτοκίνητο που κατέληξε με συνολικά 70 κιλά σίδηρο τυλιγμένο γύρω του. Και να προσθέσω επιπλέον πως τα μέρη του είναι επενδυμένα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων και είναι διακοσμημένο με περίπου 5000 κρύσταλλα Swarovski! Στο εσωτερικό έγινε και εκεί ένα makeover, καθώς είναι επενδυμένο με δερμάτινα καθίσματα ραμμένα στο χέρι!

Η δουλειά που έγινε είναι τόσο ακριβής πάνω και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτό το περίτεχνο Beetle για ειδικές εκδηλώσεις! Σκεφτείτε το όμως καλά, μιας και δεν προσφέρει μεγάλη προστασία από τη βροχή.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |