25 Οκτωβρίου 2014

Bluesmart: Η πιο κουλ βαλίτσα που θα μπορούσε να έχει κανείς

Η βαλίτσα που βλέπετε είναι ότι πιο cool έχει κατασκευαστεί για την ταξιδιωτική βιομηχανία. Η Bluesmart είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά χειραποσκευή που με την σύνδεση με το κινητό σας μέσο bluetooth σας επιτρέπει να κάνετε τα εξής:

-Κλείδωμα και ξεκλείδωμα της βαλίτσας από την εφαρμογή. Μπορείτε ακόμα να επιτρέψετε σε ένα άλλο κινητό να αποκτήσει πρόσβαση. Επίσης κλειδώνει αυτόματα εάν αφήσετε το χερούλι.

-Τραβώντας το χερούλι και σηκώνοντας την, βλέπετε στο κινητό το βάρος που έχετε προσθέσει μέσα, ενώ σας αναγράφει αν μπορείτε να προσθέσετε και άλλο βάρος.

-Φορτίζει της συσκευές σας. Η βαλίτσα διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία αρκετά ισχυρή για να φορτίσει 2 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones, ταμπλέτες, και ebooks, την ίδια στιγμή.

-Εντοπίζεται μέσω δορυφόρου. Παρακολουθήστε την θέση της σε όλο τον κόσμο από την εφαρμογή ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα Bluesmart. Μπορείτε να την παρακολουθείται ακόμα και αν καταλήξει στο Αμπού Ντάμπι.

-Καταγράφει επίσης τα στοιχεία από το ταξίδι με αναφορές σε πραγματικό χρόνο σε μίλια που καλύπτονται, πια αεροδρόμια επισκέφθηκε, και παρέχει και προαιρετικές ειδοποιήσεις για την απόσταση του προορισμού μας και την τοποθεσία.

Η Bluesmart τρέχει μια καμπάνια για αναζήτηση χρηματοδότησης στο Indiegogo που λήγει στης 24 Νοεμβρίου. Ο στόχος τους ήταν να συγκεντρώσουν 50.000 δολάρια, και έως σήμερα έχουν καταφέρει να μαζέψουν πάνω από 440.000 δολάρια.
πηγή βίντεο: dailymail

Αν σκοπεύεις να αντιγράψεις το θέμα, ανάφερε και την πηγή. Είναι απλά ευγένεια, και σεβασμός στον κόπο του άλλου…

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |