2 Οκτωβρίου 2014

Καρέκλα αγκαλίτσας για να μην νιώθετε μοναξιά

Υπάρχουν φορές στη ζωή του καθενός μας, όπου αναζητάμε μια αγκαλιά που όμως δεν έχουμε την στιγμή εκείνη. Τώρα μια Ιαπωνική εταιρεία έχει καταλήξει σε μια καρέκλα που είναι πάντα έτοιμη να δώσει μια παρήγορη αγκαλιά.

Η καρέκλα ονομάζετε "tranquility chair" και στην ουσία είναι ένας λούτρινος αγκαλίτσας με πολύ μακριά χέρια για να προσφέρει θαλπωρή. "Θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Καθένας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει, όμως η συγκεκριμένη είναι σχεδιασμένη για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας", είπε ένας εκπρόσωπος της UniCare, η οποία πουλάει την καρέκλα.

Η καρέκλα διατίθεται στην τιμή των ¥ 46.000 (419 δολάρια) και υπάρχει επίσης μια έκδοση προσαρμοσμένη για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Ένα από τα καλά της καρέκλας είναι ότι έχει προγραμματιστεί για να υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες της να λάβουν τα φάρμακά τους ή να πάνε στην τουαλέτα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

"Είναι παρήγορο για τους ανθρώπους που ζουν μόνοι τους να τους μιλάει και να τους αγκαλιάζει. Μπορεί επίσης να παίξει παλιά ιαπωνική μουσική, η οποία είναι νοσταλγική για τους ηλικιωμένους", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |